Kingly Court

HIDDEN IN THE HEART OF CARNABY

​Jeg elsker små områder som er fulle av spisesteder midt i London, det gjør det veldig mye enklere å finne et sted å spise. Derfor må jeg bare tipse om Kingly Court som ligger gjemt midt i Carnaby! Her bugner det av spisesteder over tre etasjer, det er uteservering og alt fra frokost og lunsj til steder å ta en drink. Helt genialt med slike områder syns jeg, og det er dessverre ikke mange steder med uteservering i storbyen – men det får du her! Superkoselig om våren og sommeren.

Jeg har ikke tipset om så mange konkrete spisesteder her, men det kommer. I mellomtiden kan du lese litt om Whyte & Brown som jeg har besøkt for frokost, mums, supergodt 🙂 Kingly Court har kjempemange fristende steder, så om du ikke vet hvor du skal spise neste gang du suser rundt på Oxford Street eller i nærheten; dropp Starbucks denne gangen og besøk Kingly Court i stede! 

Har du vært i Kingly Court og spist før kanskje? Del erfaringer da vel! 

xoxo

1 Comment

  1. Emilie Bergmann

    Spiste på Pizza Pilgrim i Kingly Court og det var hands down den beste pizzaen jeg har spist!! Elsker pizza og den hos dem var bare helt himmelsk.. Anbefaler virkelig å spise der, så utrolig koselig å sitte ute – da sitter du midt i hele Kingly Court. 😊

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *