Makeup Monday: On My Lips

lips2
Trenden med liquid lipsticks har vart over lengre tid nå, og jeg har rukket å samle meg noen favoritter. Det tok lang tid for meg å vende meg til denne looken; jeg syns den var hard og tung på meg, men nå har jeg altså funnet min favorittkombinasjon av litt forskjellige produkter. Ellers er nude leppestifter og lipglosser alltid en slager hos meg, og over ser du mine favoritter!
lips
KYLIE COSMETICS KOKO K LIPLINER – ANASTASIA BEVERLY HILLS LIQUID LIPSTICK PURE HOLLYWOOD – KYLIE COSMETICS MATTE METAL LIPSTICK HEIR
Disse tre produktene har blitt de jeg strekker meg etter om dagen, og jeg syns kombinasjonen blir så fin! Jeg elsker Kylie sine liplinere, og fargen Koko K er den perfekte rosa nudetonen. Men i stede for å bruke den tilhørende liquid lipsticken sverger jeg til Anastasia Beverly Hills sin i fargen Pure Hollywood. Jeg syns faktisk den ligner enda mer på Koko K lineren enn Koko K lipsticken, noe som er litt merkelig kanskje, men det er min mening. På toppen legger jeg Kylie sin matte metal leppestift i fargen Heir på midten av leppene både oppe og nede, og det blir så fint! Det roer ned den ultramatte finishen som jeg enda syns er litt skummel og tung, og tilfører litt beskjedent shimmer fra den metalliske leppestiften.
Lurer du på hvordan resultatet blir? Ta en titt på headeren min! 
Hva er dine favorittprodukter til leppene om dagen? 
xoxo

5 Comments

 1. Hvilket nummer har leppestiftet fra YSL på det første bildet? 🙂

  1. Christina i London

   Åh, det husker jeg aldri og den er så godt brukt at tallet under er borte. Men jeg mener det er 7, lingerie pink 🙂

 2. Hihi , jeg er stor fan av både koko k & pure hollywood – litt samme smak? Jeg har aldri likt å ha ting på leppene – men når det dukket opp matte leppeprodukter innså jeg at det er bare shiny ting jeg ikke liker på leppene. Helt frelst av liquid matte lipsticks, så har hamstret en del, hehe !

  1. Christina i London

   Haha, så morsomt, da har vi lik smak ja!! Jeg elsker shiny produkter også jeg da, særlig lipglossene på bildet over her, men den matte looken har blitt min go to hverdagslook nå i disse dager altså 🙂

 3. Jeg er helt avhengig av Leppestiften Almond fra Forever, gir mye fuktighet og har en nydelig farge.

  Ellers er jeg veldig glad i leppestiftene jeg har fra Mac. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *