Tasty Tuesday: My best, homemade granola

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DU TRENGER:
2 dl havregryn
0.5 dl linfrø
0.5 dl sesamfrø
0.5 dl gresskarkjerner
1 dl hakkede mandler
1 neve bananchips
1 neve tropiske frukter chips
1 dl kokosmasse
Honning*
Ha alt i en bolle og bland godt sammen. Pass på at blandingen er helt dekket i honning. Tilsett gjerne litt salt også, for en mer søt/salt blanding. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter, men følg med. Rør i blandingen hvert 10-15.minutt slik at den ikke brenner seg og at den blir jevnt stekt.
* nok til å dekke hele blandingen
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei tirsdag! Yummy, på søndag fikk jeg endelig ut fingeren og lagd granola igjen. Jeg sliter alltid med å finne en god granola som er glutenfri, så det enkleste er jo faktisk å lage sin egen med alt man selv liker! Denne blandingen syns jeg er supergod, den er uten tvil min favoritt. Best av alt er at man bare kan ta litt av det man har i skapet, blande sammen og voila! En enkel, mettende og (relativt) sunn granola som ingen slår.
Jeg pleier å bruke den som topping på vaniljekesam eller annen yoghurt blandet ut med cottage cheese. Superdigg! Du kan også toppe en tykk smoothie med den sammen med noen kokosflak, eller selvfølgelig ha den på en smoothiebowl. Den kan også fint spises med bare melk på, sikkert supergodt med kokosmelk eller mandelmelk!
Håper det smaker!
xoxo

2 Comments

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *