What I Wore

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SKAPPELJAKKE STRIKKET AV MAMMA, JEANS TOPSHOP, TSHIRT BIKBOK, SKO TAMARIS
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei onsdag! Jeg lover at jeg hadde planer om å titte innom flere ganger her i går, men tiden løp fra meg. Jeg var på plass på biblioteket i Drammen allerede i 9-tiden og fikk jobbet utrolig mye frem til lunsj da jeg møtte mamma på Baker Hansen før jeg fortsatte skrivingen på jobben hennes. Jeg har som mål å bli ferdig med de tre første kapitlene innen førstkommende mandag, og det har jeg faktisk nesten klart! Siste finish blir i dag tenker jeg, nå skal jeg nemlig komme meg på biblioteket snart igjen.
Ellers tok vi en harrytur til Sverige i går for å handle alkohol og glutenfri mat. Haha, the essentials! I helgen skal jeg nemlig på årets bøttefest hos Marianne så det er klart jeg trengte litt godsaker, og glutenfritt er jo mye billigere i Sverige. Dessuten er utvalget mye bedre, så det er alltid gøy med litt påfyll derfra!
Hva syns du om gårsdagens antrekk? Mildt sagt windy, hehe!
xoxo

4 Comments

  1. Kjempe fint antrekk 🙂

  2. såå herlig antrekk <3

  3. Så flott antrekk og for en jakke! Mammaen din er kjempeflink! 🙂

    1. Christina i London

      Tusen takk <3 Ja, hun er virkelig superflink!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *