Library With A View

12
De siste dagene har jeg koblet (nesten) helt ut fra den digitale verden og begravet meg i masteroppgaven. Innlevering nærmer seg med stormskritt, og jeg begynner å bli veldig lei av å sitte på hjemmekontoret mitt, så på tirsdag pakket jeg vesken og slo meg ned på biblioteket i Drammen. Det ligger utrolig flott til, og jeg fikk skrevet mer enn jeg har gjort på lenge! Så deilig! Den fine Ypsilon broen var utsikten min, og det er virkelig behagelig å sitte i en deilig stol med macen på fanget seende ut av de gigantiske vinduene.
3

4

IMG_4314
I dag sprakk denne lille boblen min, og jeg skal på jobb i kveld og i morgen tidlig. Denne uken har jeg stått opp før 9 hver dag, og alle som kjenner meg vet at det er veldig tidlig for meg, derfor tillot jeg meg selv til å sove helt til kvart over 10 i dag. Det var så deilig! Det har virkelig gått i ett de siste dagene, og jeg mistenker at det blir sånn de neste ukene også. Derfor er det ekstra godt å tenke på at jeg har fri denne helgen, og selvom innleveringsfristen stresser meg litt er det deilig å vite at det hele snart er over. Tenk på det da, jeg har snart en mastergrad *klyper meg selv i armen*!!
Håper du får en fin torsdag ♥
xoxo

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *