Fashionable Friday

balancebalance2
Jeg elsker BIKBOK sin kolleksjon Balance, så da jeg så at de hadde fått ny kolleksjon med basic tshirts måtte jeg bare ha en. Denne er i en utrolig myk modal blanding av modal og kashmir. Modal er et veldig mykt stoff laget av bøk treet, det ligner på bomull, og er mer slitesterkt enn viskose og det holder formen godt. Det skal ikke nuppe heller, og det gjør jo gjerne bomull, så la oss krysse fingrene! Derfor passer det også perfekt i et plagg som en basic tskjorte som vaskes ofte!
Hele den kolleksjonen er forsåvidt verdt å sjekke ut, jeg har en yogatights derfra som er helt utrolig behagelig. Skulle gjerne hatt hele den kolleksjonen i garderoben, hehe, ingen tvil om at myk og behagelig stoff er fokus!
Har du noe fra Balance kolleksjonen? 
xoxo

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *