Le Bab

12
LONDON’S GOURMET KEBAB
3

4

5
Confession: jeg har flere ti-talls Londontips som jeg aldri har publisert. Le Bab er ett av de! Her spiste jeg helt tilbake i mars i år med mamma og pappa da de var på besøk (woopsi), og nå har jeg gravd frem bildene til denne ukens Stories of London Sunday her på bloggen. Le Bab er en gourmet kebabrestaurant som ligger i Kingly Court, midt i Carnaby. Hvem elsker vel ikke en god kebab? Det gjør hvert fall vi her i familien! Kebab her er på et helt annet vis enn det vi kanskje er vant til i Norge, men en ekte, autentisk kebab fra midt-østen er det lite som slår.
Lokalet er, som du ser, utrolig flott. Jeg elsker virkelig interiøret! Vi snakker marmor, kobber og lekre fliser i blått og hvitt. Menyen er ikke så stor, men med mange spennende smaker, og vi gikk for fondue fries (cheesy fries), samt en kebab med svin og en med lam om jeg husker riktig. Alle kebaber serveres slik du ser over her; på hjemmelaget flatbrød, eller pitabrød som vi kanskje kaller det. Porsjonene var litt mindre enn vi trodde, så du kan definitivt ha en kebab for deg selv! Anbefales for en spennende og kanskje ny smaksopplevelse til lunsj en dag!
Så det ikke godt ut? 
xoxo

1 Comment

  1. For noen nydelige farger det var i det lokalet, og maten ser jo helt fantastisk ut!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *