Timeout

Hei alle fine, og god mandag! Jeg tror jeg ser meg nødt til å ta en liten pause fra bloggen, først og fremst for denne uken, og så får vi se. Jeg merker at det er lite motivasjon og inspirasjon å hente om dagen, og jeg sitter i min egen lille masteroppgave boble nå den siste måneden før innlevering. Jeg sjekker såvidt sosiale medier før kvelden kommer, så bloggen rekker jeg ikke å tenke på engang. Jeg håper på forståelse for det! I tillegg jobber jeg min siste uke på sykehjemmet denne uken, så den er ekstra travel.
Til neste uke reiser jeg en uke til London, så da håper jeg at inspirasjonen kommer med en gang, sånn den pleier. Jeg satser på å være tilbake på bloggen da, så får dere være med til storbyen igjen 🙂
I mellomtiden kan du følge meg på instagram på @thelondongirlno. Her skal jeg i det minste prøve å komme med noen oppdateringer hver dag!
Vi skrives igjen før dere vet ordet av det ♥

xoxo

2 Comments

  1. Viktig med pauser! Ønsker deg lykke til med oppgaven 🙂 Men når blogglysten kommer tilbake, kanskje du kan legge ut noen flere bilder av London når høsten nærmer seg? Er jo alltid så fint å se byen i full blomst om våren, men for meg som elsker høsten hadde det vært herlig å se

    1. Christina i London

      Ja, det kommer så absolutt! Jeg elsker høsten i London, gleder meg allerede <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *