Hello, Autumn

Hei september, hei høst og hei torsdag!

Jeg kom hjem fra London i går kveld, og det har skjedd så mye siden sist. Det er tre uker til innlevering av masteroppgaven, og oppi alt dette har jeg vært på leilighetsjakt i favorittbyen, hatt det litt gøy, jobbet en god del og blitt syk. Turnusen min på sykehjemmet er over for denne gang, så jeg satte kursen mot London forrige tirsdag sammen med Henriette for å finne leilighet og for å få veiledning på masteroppgaven.

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 09.41.40

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 09.40.58

Men hey, la oss ta first things first – jeg har takket ja til skoleplass! Allerede 26.september sitter jeg på skolebenken igjen i London, og det betyr at jeg for femte gang har en enveisbillett til byen jeg er så glad i. Jeg skal ta en master i e-marketing and social media på Middlesex, samme universitet jeg tok bachelorgraden min på. Jeg tror det blir det perfekte tilskuddet til resten av utdanningen min og jeg gleder meg!! Mer om hvorfor jeg bestemte meg for å studere mer kan du lese i dette innleggetFrykten jeg kjente på da jeg publiserte det forrige innlegget er borte, og nå gleder jeg meg bare.

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 09.41.31

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 09.41.21

Men først – masteroppgave! Det er tre uker igjen og jeg har mye jobb foran meg, men jeg ligger godt an om jeg kan si det selv. Jeg tror dette blir bra, og selvom det har vært utfordrende å gjennomføre studien min og ikke minst skrive denne store oppgaven, så har jeg lært ekstremt mye. Jeg møtte veilederen min for en uke siden, hun leste oppgaven min og i tillegg kom med et veldig spennende forslag som jeg gjerne forteller mer om når tiden er inne. Denne høsten skal bli så bra!!

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 09.41.14

Skjermbilde 2016-09-01 kl. 09.41.06

Leilighet fant vi oss også, hurra! Boligmarkedet i London er helt ekstremt om dagen, og innlegget jeg skrev i fjor om å finne leilighet passer egentlig fremdeles godt. Ta en titt om du er på jakt! Vi bestemte oss i år for å være fire, så jeg skal bo med Henriette, Anja og Karen. Yay! Til tross for at Henriette og jeg skal gå på Middlesex ville vi bo i vest-London, altså sentrum, og endte med en helt fantastisk fin leilighet i Notting Hill bare fem minutter gange fra Portobello Road. Jeg er så fornøyd! Dette er uten tvil den fineste leiligheten jeg har bodd i i London, og selvom den er liten og dyr, og vi skal gjøre om stuen til et soverom gleder jeg meg til å flytte inn om en måned. Jeg elsker dette området og går man bare litt opp i pris er standarden en helt annen enn hva jeg har vært vant til før. Bare ta en titt på bildene i dette innlegget!

Jeg prøver å være tilbake nå, kjenner det kribler litt i fingrene etter en så lang pause, men om ikke helt enda er jeg uten tvil 100% tilbake fra 23.september. Hva syns du om leiligheten og hva skal du til høsten? Skal noen av dere begynne på Middlesex? 

xoxo

2 Comments

  1. Hei Christina! Så fin blogg du har fått deg her 🙂 Jeg bare lurte på en liten ting: hvordan fungerer det med bloggsamarbeid (sending av produkter) nå som du bor i utlandet? Og gratulerer masse med leilighet! Klem <3

    1. Christina i London

      Hei Camilla 🙂 Noen sender til meg i London, mens andre vil heller sende til foreldrene mine i Norge og at jeg da heller venter med å skrive om produktene til jeg er hjemme på juleferie, påskeferie eller noe sånt. Jeg pleier å opplyse om det når noen kontakter meg slik at de kan få bestemme selv, så forteller jeg evt når jeg skal til Norge neste gang slik at de vet når jeg da mottar produktene 🙂 Og tusen takk! Klem <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *